• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorii Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei

  Mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorii Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei

   15.09.2017    1651 Accesări    

  Stimaţi colegi,
  Cu prilejul sărbătorii profesionale „Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei” Vă aduc sincere felicitări, urări de sănătate, pace şi realizări frumoase în domeniul în care activaţi. Domeniul protecţiei sociale solicită eforturi comune din partea noastră, a tuturor, pentru împlinirea acestei nobile şi necesare misiuni.
  Această sărbătoare ne oferă posibilitatea de a întoarce filele “unei cărţi” pline de rezultate şi realizări frumoase în domeniul de activitate. Pe parcursul anului  curent, cu eforturi comune, am reuşit iniţierea implementării reformei sistemului de pensii din Republica Moldova. Realizarea cu succes a reformei se datorează implicării active a fiecărui angajat, am lucrat în echipă, dînd dovadă de profesionalism, responsabilitate şi dăruire de sine. Am ştiut a face faţă provocărilor, deoarece scopul comun al activităţii noastre este de a acorda servicii publice calitative şi de a fi mai aproape de cetăţeni. Încrederea populaţiei în domeniul protecţiei sociale, cît şi imaginea Casei Naţionale, ţine inclusiv de eforturile depuse de fiecare din noi şi valorile pe care le întruchipăm în activitatea de zi cu zi, dedicată sporirii nivelului de trai al populaţiei ţării.
  Munca Dumneavoastră în domeniul protecţiei sociale cere răbdare, devotament şi profesionalism. Vă exprim întreaga recunoştinţă pentru aportul adus la dezvoltarea serviciilor publice, pentru munca depusă cu dăruire de sine, pentru bunătatea, respectul şi receptivitatea manifestată faţă de cetăţeni.
  Cu aceste gînduri Vă urez multă sănătate, multe succese şi mari realizări în tot ceea ce faceţi pentru binele şi prosperarea domeniului. Vă doresc împlinirea tuturor năzuinţelor profesionale şi personale, să aveţi parte de multe bucurii, fericire, linişte în suflet  şi recunoştinţă din partea celor din jur, multă răbdare în realizarea în continuare a activităţii nobile.

  Cu mult respect şi consideraţiune,
  Laura GRECU,
  Preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări Sociale

   
Arrow Prev

             

             

  

Arrow Next