• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Funcţionarii publici debutanţi au depus jurământul

  Funcţionarii publici debutanţi au depus jurământul

   05.06.2017    2214 Accesări    

  La Casa Naţională de Asigurări Sociale a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către doi funcţionari publici debutanţi. Specialiştii lucrează la Casa Teritorială de Asigurări Sociale Floreşti.

  Funcţionarii au jurat să respecte Constituţia Republicii Moldova, să execute în mod obiectiv şi imparţial legile  ţării, să îndeplinească conştiincios obligaţiile ce le revin şi să respecte normele de conduită  profesională. În prezenţa conducătorului autorităţii publice şi în faţa Simbolurilor de Stat  specialiştii au semnat jurământul, care va fi păstrat în dosarul personal al fiecărui angajat.

  - Sunt bucuroasă că aţi ales să munciţi în cadrul CNAS. Pentru  a presta servicii calitative pentru beneficiarii de prestaţii sociale este nevoie de cunoştinţe, profesionalism, dar şi străduinţă, a menţionat în cadrul evenimentului Laura Grecu, Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări Sociale. 

  Amintim că potrivit Legii cu privire la funcţia publică şi statutul funcţionarului public nr. 158-XV din 04.07.2008 durata perioadei de probă constituie şase luni la finalul căreia funcţionarul public este confirmat în funcţia publică cu condiţia evaluării activităţii profesionale cu un calificativ nu mai mic de „satisfăcător".

               Direcţia comunicare şi mass-media 

   

   

   
Arrow Prev

             

             

  

Arrow Next