• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Patru funcţionari debutanţi au depus jurământul

  Patru funcţionari debutanţi au depus jurământul

   03.04.2017    1890 Accesări    

  La Casa Naţională de Asigurări Sociale a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către patru funcţionari publici debutanţi. Specialiştii lucrează în subdiviziunile teritoriale din sectoarele Centru, Buiucani, raionul Briceni şi Aparatul central.

  În prezenţa conducătorului autorităţii publice şi în faţa simbolurilor de stat, tinerii funcţionari au jurat să respecte Constituţia Republicii Moldova, să execute în mod obiectiv şi imparţial legile  ţării, să îndeplinească conştiincios obligaţiile ce le revin şi să respecte normele de conduită  profesională. Ulterior, specialiştii au semnat jurământul care va fi păstrat în dosarul personal al fiecărui angajat.

  Laura Grecu, Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări Sociale, a menţionat în cadrul evenimentului că este bucuroasă că echipa CNAS se completează cu specialişti tineri, care urmează să demonstreze profesionalism, responsabilitate şi dedicaţie. 

  Amintim că potrivit Legii cu privire la funcţia publică şi statutul funcţionarului public nr. 158-XV din 04.07.2008 durata perioadei de probă constituie şase luni la finalul căreia funcţionarul public este confirmat în funcţia publică cu condiţia evaluării activităţii profesionale cu un calificativ nu mai mic de „satisfăcător". 

   Direcţia comunicare şi mass-media 

   

   

   
Arrow Prev

             

             

  

Arrow Next