• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Şase funcţionari debutanţi au depus jurământul

  Şase funcţionari debutanţi au depus jurământul

   20.02.2017    3141 Accesări    

  La Casa Naţională de Asigurări Sociale a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către şase funcţionari publici debutanţi. Specialiştii lucrează în subdiviziunile teritoriale din sectoarele Ciocana, Centru, raioanele Drochia, Criuleni, Rîşcani şi Aparatul central.

  Tinerii funcţionari au jurat să respecte Constituţia Republicii Moldova, să execute în mod obiectiv şi imparţial legile  ţării, să îndeplinească conştiincios obligaţiile ce le revin şi să respecte normele de conduită  profesională. Ulterior, specialiştii au semnat jurământul care va fi păstrat în dosarul personal al fiecărui angajat.

  - Sunt bucuroasă că faceţi parte din echipa CNAS. Instiutuţia noastră are nevoie de specialişti tineri, care în exercitarea funcţiei publice să dea dovadă de două calităţi importante: corectitudine şi responsabilitate, a menţionat în cadrul evenimentului Laura Grecu, Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări Sociale. 

  Amintim că potrivit Legii cu privire la funcţia publică şi statutul funcţionarului public nr. 158-XV din 04.07.2008 durata perioadei de probă constituie şase luni la finalul căreia funcţionarul public este confirmat în funcţia publică cu condiţia evaluării activităţii profesionale cu un calificativ nu mai mic de „satisfăcător". 

     Direcţia comunicare şi mass-media 

   
Arrow Prev

             

             

  

Arrow Next