• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  CNAS a lansat noua versiune a paginii web oficiale

  CNAS a lansat noua versiune a paginii web oficiale

   07.12.2016    4806 Accesări    

  Casa Naţională de Asigurări Sociale a lansat noua versiune a site-ului oficial www.cnas.md. Principala deosebire dintre versiunea nouă a site-ului şi cea anterioară este simplitatea şi comoditatea oferită beneficiarilor de servicii  la accesarea informaţiilor necesare. Pentru prima dată pagina web a fost adaptată pentru a putea fi accesată de pe telefoanele mobile şi smartpfon-uri.

  Pagina web facilitează interacţionarea cu potenţialii beneficiari de prestaţii sociale.  Accesând butoanele "Pensii", "Alte prestaţii sociale", "Plata prestaţiilor" vizitatorii site-ului www.cnas.md  pot afla condiţiile de solicitare şi acordare a pensiei, modalitatea de obţinere a indemnizaţiilor adresate familiilor cu copii, compensaţiilor, alocaţiilor sau biletelor de tratament.

  Site-ul are un meniu complex şi oferă informaţii despre modul în care agenţii economici pot achita contribuţiile de asigurări sociale. Butoanele "Pentru plătitorii de contribuţii", "Formulare" şi bannerul e-Reporting sunt de un real folos pentru această categorie de beneficari, informaţia fiind actualizată permanent.

  În partea dreaptă a paginii principale sunt amplasate bannerele de prestare a serviciilor on-line. Astfel,  prin intermediul bannerului e-Cerere poate fi depusă cererea pentru stabilirea indemnizaţiei familiilor cu copii. Utilizând bannerul ACCES CPAS poate fi verificat periodic contul personal de asigurări sociale. Petiţiile pot fi expediate on-line prin intermediul bannerului e-Petiţii. Pe noul site al CNAS sunt accesibile şi alte informaţii la fel de importante.

  Casa Naţională de Asigurări Sociale este o instituţie publică autonomă de interes naţional, cu personalitate juridică ce administrează şi gestionează sistemul public de asigurări sociale. CNAS acordă circa 40 de tipuri de prestaţii cetăţenilor, la evidenţa instituţiei fiind circa 1,2 mln beneficiari de prestaţii.

                           Direcţia comunicare şi mass-media

   

   

   
Arrow Prev

             

             

  

Arrow Next