• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Casa Naţională de Asigurări Sociale, cu susţinerea proiectului USAID/BIZTAR, a elaborat un spot social de promovare a accesului la contul personal de asigurări sociale în mod electronic.

    Casa Naţională de Asigurări Sociale, cu susţinerea proiectului USAID/BIZTAR, a elaborat un spot social de promovare a accesului la contul personal de asigurări sociale în mod electronic.

     17.08.2010    2002 Accesări    

    Casa Naţională de Asigurări Sociale, cu susţinerea proiectului USAID/BIZTAR,  a elaborat un spot social de promovare a accesului la contul personal de asigurări sociale în mod electronic.
    Spotul este prezentat de către Tatiana Cuţchi, specialist-principal Direcţia generală evidenţa individuală a contribuţiilor şi conţine următorul text:

    "Acum ai acces direct la contul personal de asigurări sociale."

    Casa Naţională de Asigurări Sociale şi Proiectul USAID/BIZSTAR au lansat contul personal de asigurari sociale. Cu ajutorul lui puteţi personal urmări formarea viitoarei pensii şi respectarea drepturilor salariale.

    Dar cum îl accesăm?

    E simplu. Orice contribuabil îşi poate vizualiza contul prin internet. Pentru aceasta solicitaţi la CNAS o parolă de acces şi pe pagina web cnas.gov.md accesaţi conexiunea acces cpas”.
    Acest spot, cu durata de 30 secunde, este difuzat de cîteva ori pe zi la secţiunea “Publicitate socială” pe parcursul lunii august 2010 la posturile de televiziune: Eu TV, Publika TV şi Moldova 1.
    Lansarea spotului a trezit un interes sporit în societate, astfel în ultima săptămînă au fost înregistrate multiple adresări telefonice prin care se solicită informaţie suplimentară privind obţinerea parolei de acces la contul curent.

    Directia Generala Evidenta
    Individuala a Contributiilor

     
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY