• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Funcţionarii publici debutanţi au depus jurământul

    Funcţionarii publici debutanţi au depus jurământul

     13.11.2017    5399 Accesări    

    La Casa Naţională de Asigurări Sociale a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către trei funcţionari publici debutanţi. Specialiştii lucrează la Casele Teritoriale de Asigurări Sociale Ciocana, Criuleni şi în Aparatul Central.
    Funcţionarii au jurat să respecte Constituţia Republicii Moldova, să execute în mod obiectiv şi imparţial legile  ţării, să îndeplinească conştiincios obligaţiile ce le revin şi să respecte normele de conduită  profesională. În prezenţa conducătorului autorităţii publice şi în faţa Simbolurilor de Stat  specialiştii au semnat jurământul, care va fi păstrat în dosarul personal al fiecărui angajat.

    - Sunt bucuroasă că aţi ales să munciţi în cadrul CNAS. Pentru  a presta servicii calitative pentru beneficiarii de prestaţii sociale este nevoie de cunoştinţe, profesionalism, dar şi de entuziasm, a menţionat în cadrul evenimentului Laura Grecu, Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări Sociale.

    Amintim că potrivit Legii cu privire la funcţia publică şi statutul funcţionarului public nr. 158-XV din 04.07.2008 durata perioadei de probă constituie şase luni, la finalul căreia funcţionarul public este confirmat în funcţia publică.

                                                                                      Direcţia comunicare şi mass-media

     
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY